Η Disney γίνεται 100: Οι πρώτες λεπτομέρειες για τους παγκόσμιους εορτασμούς

Από νέες ταινίες και μια εκθαμβωτική έκθεση που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μέχρι συλλεκτικά εμπορεύματα και εκδηλώσεις, θα απολαύσουν οι φαν της Disney.

Νέες συναρπαστικές λεπτομέρειες για το «Disney 100 Χρόνια Θαύμα» αποκαλύφθηκαν στους θαυμαστές που παρευρέθηκαν στο D23 Expo 2022 by Visa. Το Disney 100 θα είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή στην 100 χρόνων ιστορία της The Walt Disney Company, με επίσημη έναρξη να έχει προγραμματιστεί ήδη από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2022.
«Δέκα δεκαετίες δημιουργικότητας, καινοτομίας και αποφασιστικότητας είναι τα χαρακτηριστικά που δημιούργησαν την The Walt Disney Company που γνωρίζουμε εμείς σήμερα – το πιο αναγνωρισμένο και αγαπημένο όνομα στην ψυχαγωγία. Είναι μια ευχάριστη ευθύνη το να ηγούμαι την Disney στο ξεκίνημα του δεύτερου αιώνα της, όπου θα αφηγούμαστε ιστορίες και θα δημιουργούμε “μαγεία”, που θα διαρκέσει για άλλα 100 χρόνια», δήλωσε ο Chief Executive Officer της Disney, Bob Chapek κατά τη διάρκεια των τελετών έναρξης της D23 Expo.

Οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην απόλυτη έκθεση για τους θαυμαστές της Disney, ήταν οι πρώτοι που είδαν τον Μίκυ Μάους με τη νέα του, λαμπερή, «πλατινένια» στολή, που σχεδιάστηκε με σκοπό να σηματοδοτεί την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα της Disney, για τη μεγάλη γιορτή των 100 χρόνων αλλά και το μεγάλο ενθουσιασμό για τον ερχόμενο αιώνα που ξεκινάει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της D23, οι θαυμαστές άκουσαν για τις απίστευτες νέες ψυχαγωγικές εμπειρίες και εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν από κάθε πλευρά της The Walt Disney Company για τον εορτασμό. Από το «Wish», την ολοκαίνουργια κινηματογραφική ταινία από τα The Walt Disney Animation Studios και την έκθεση Disney 100: The Exhibition, η οποία θα περιοδεύσει σε Αμερική και Ευρώπη από το 2023, μέχρι τα νέα θεάματα που ανοίγουν στο Disneyland Resort, τα εκπληκτικά συλλεκτικά εμπορεύματα και πολλά άλλα, αφού αυτό είναι μόνο μια γεύση από το τι πρόκειται να γίνει κατά τη διάρκεια των εορτασμών.
The Walt Disney Studios

Μέσα στην αίθουσα D23, 7.000 θέσεων, η Jennifer Lee, Chief Creative Officer των The Walt Disney Animation Studios, ανακοίνωσε το «Wish», ένα επικό, πρωτότυπο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων, εμπνευσμένο από την κληρονομιά κλασικών κινουμένων ταινιών της Disney, που θα συμπεριλαμβάνει ολοκαίνουργια τραγούδια της υποψ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss