Η DJI επιστρέφει στον «μονοκόμματο» σχεδιασμό με την Osmo Action 3

Από ότι φαίνεται, η περιπέτεια της DJI στον κόσμο των καμερών με αρθρωτή σχεδίαση (modular) έφτασε στο τέλος της, με την εταιρεία να ανακοινώνει την Osmo Action 3 που διαθέτει «μονοκόμματο» σχεδιασμό. Η επαναφορά επίσης του ονόματος «Osmo» είναι ένα ακόμα σημαντικό σημείο διαφοροποίησης σε σχέση με την Action 2.

Η DJI Osmo Action 3 διαθέτει παρόμοιες προδιαγραφές με την Action 2, επομένως διαθέτει αισθητήρα 1/1.7” ανάλυσης 12MP και ευρυγώνιο σύστημα φακού 155° με διάφραγμα f/2.8. H εγγραφή βίντεο πραγματοποιείται με ταχύτητα έως 130Mbps και τα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα τύπου microSD.
Οι λειτουργίες εγγραφής βίντεο περιλαμβάνουν δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 4K στα 120 fps (16:9) ή στα 60 fps (4:3) και σε ανάλυση Full HD (1080p) στα 240 fps (16:9). Προσφέρονται επίσης αρκετές λειτουργίες για βίντεο αργής κίνησης (slow motion) καθώς και λειτουργία Hyperlapse έως ανάλυσης 4K.

Το νέο μοντέλο επίσης φέρει την τεχνολογία ηλεκτρονικής σταθεροποίησης της εικόνας RockSteady 3.0, η οποία λειτουργεί έως ανάλυση 4Κ στα 120 fps. Η τεχνολογία επίσης HorizonSteady δίνει το παρόν διατηρώντας το επίπεδο του ορίζοντα ακόμα και όταν ο χρήστης πραγματοποιεί λήψεις 360° αν και η ανάλυση περιορίζεται στα 2.7K στα 60 fps. Επίσης, υπάρχει μία νέα λειτουργία που η εταιρεία ονομάζει HyperBalancing, η οποία διορθώνει την κλίσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss