Η εικαστική πλατφόρμα Contemporary Art Platform, το Σάββατο 21 Απριλίου στη Σαντορίνη

Με την ομαδική εικαστική έκθεση “Summer Lovers” ξεκινούν οι φετινές δράσεις της πλατφόρμας #Rest@rt Contemporary Art Platform, το Σάββατο 21 Απριλίου στη Σαντορίνη.

Στο ευρύχωρο lobby του ξενοδοχείου Art Hotel, στον Πύργο Σαντορίνης, ο πολυβραβευμένος όμιλος διαχείρισης ξενοδοχείων Aqua Vista Hotels, σε συνεργασία με την πλατφόρμα #Rest@rt, δημιούργησε έναν σύγχρονο χώρο Τέχνης- την Aqua Gallery. Με στόχο τη διάκριση στον τομέα του Πολιτιστικού Τουρισμού, το φετινό εκθεσιακό πρόγραμμα της γκαλερί, περιλαμβάνει 3 εικαστικές εκθέσεις με τη συμμετοχή συνολικά 80 καλλιτεχνών.

Στην πρώτη εκθεσιακή περίοδο, η Aqua Gallery, συνεργάζεται με την Αθηναϊκή γκαλερί ArtshotSophia Gaitani και φιλοξενεί τα έργα 24 εικαστικών καλλιτεχνών για το διάστημα 21/4- 3/7.

Στην έκθεση “Summer Lovers” που διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά η Σοφία Γαϊτάνη συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Athanas, Ζάννα Αρτέμη, Στέλιος Γαβαλάς, Σοφία Γαϊτάνη, Ελένη Δελή, Κατερίνα Κασσαβέτη, Δημήτρης Κρέτσης, Αλέξανδρος Λιάπης, Κλεονίκη Μαραγκού, Rena Ozlem Mataraci, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Λένα Μορφογένη, Βίκυ Μουδήλου, Θωμάς Μπερτόλης, Ολυμπία Μπουχλαριώτου, Γιώργος Πανταζής, Χριστίνα Παντσές, Ελένη Παρμακέλη, Κατερίνα Ριμπατσιού, Παναγιώτης Σιάγκρης, Κωνσταντίνος Τόλης, Σοφία Τούντα, Βάνα Φερτάκη.

Το #Rest@rt, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, αποτελεί σταθερή αναφορά στην ενίσχυση του Πολιτιστικού Τουρισμού της χώρας μας. Είναι ο κεντρικός συντονιστικός φορέας που σε συνεργασία με τους καινοτόμους επιχειρηματίες του Τουρισμού, αξιοποιεί τις εγκαταστάσεις των πολυτελών καταλυμάτων των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών, όπου οργανώνει και παρουσιάζει πολιτιστικές δράσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, προβάλει τις δουλειές των Ελλήνων δημιουργών στους διεθνείς επισκέπτες της χώρας μας και ενισχύει την εξωστρέφεια της εγχώριας καλλιτεχνικής παραγωγής.

#Rest@rt Managing Director – Κέλλυ Αθανασιάδου

https://www.facebook.com/restartcontemporary/

http://www.aquavistahotels.com/

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss