Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο και τα παιδιά του

Καλεσμένη τη Θάλεια Ματίκα είχε την Τετάρτη ο Γιώργος Λιάγκας και η συζήτηση πήγε και στα παιδιά τους. Με αφορμή την εξομολόγηση της ηθοποιού πως στις αρχές τα παιδιά ήταν κολλημένα σε εκείνην και τις ανησυχίες που είχε ο σύζυγός της, αν τον αγαπούν, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δική του περίπτωση.

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες, ότι ο μπαμπάς είναι αυτός και ήξερε και ποιος είναι ο ρόλος του μπαμπά στο σπίτι. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά. Όχι, όχι”»

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Τώρα που πήγε στα 5… όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα. Ο μεγάλος έλεγε πάντα “ναι ναι να πάμε στο μπαμπά και ο μικρός έλεγε: πάλι θα πάμε στο μπαμπά; Δεν θα γυρίσουμε γρήγορα στη μαμά;” Τώρα, όμως που μεγαλώνει, θέλει κι αυτός με το μπαμπά».

Να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες πριν και η Φαίη Σκορδά είχε αναφερθεί στο διαζύγιό τους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν το ήθελε, αλλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss