Η FIFA θα φύγει και το μίσος θα συνεχισθεί…

  

 Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα τελειώσει, η FIFA θα φύγει και το μίσος θα συνεχισθεί… Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στον αραβικό κόσμο τις «δυτικές εκστρατείες» υπέρ των LGBT+ εναντίον του Κατάρ, φοβούμενοι ότι η ομοφοβία στην περιοχή, θα επιδεινωθεί περαιτέρω.
    «Δεν είναι ιδανικό να ζεις στην σκιά, αλλά ούτε και να τίθεσαι στο προσκήνιο», δηλώνει ένας 32χρονος από Μπαχρέιν, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην LGBT + κοινότητά (σ.σ. λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ και queer) στο βασίλειο του Κόλπου, όπου η ομοφυλοφιλία δεν έχει ποινικοποιηθεί επίσημα.
    Ο νεαρός επιχειρηματίας από τη Μανάμα, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δεν κρύβει την οργή του εναντίον των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων, που επιμένουν να φορούν το περιβραχιόνιο «One Love» στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σύμβολο των LGBT + κοινοτήτων, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, χώρα όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη!
    «Δεν ρωτήσαμε ποτέ ένα μέλος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας εδώ τι πιστεύει για αυτό», επισημαίνει, λέγοντας ότι «ανησυχεί» για το μέλλον, με την χιονοστιβάδα ομοφοβικών αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο περιβάλλον του.
    Λίγους μήνες νωρίτερα, ο ίδιος άνθρωπος, δημοσίευσε μηνύματα για τα δικαιώματα των σεξουαλικών μειονοτήτων, ιδίως στο Μπαχρέιν, στο Κουβέιτ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:
«Δεν κρύβω απαραιτήτως ποιος είμαι, αλλά ούτε τριγυρνάω κυματίζοντας μια σημαία με το ουράνιο τόξο».
    Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυτικές εκστρατείες «βλάπτουν πολύ» τις ΛΟΑΤ+ κοινότη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss