Η Γη της Ελιάς: Δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι και απόψε το βράδυ οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Τί θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς;

Η Μυρτάλη μιλά με πάρα πολύ σκληρό τρόπο στον Αλέξη, ενώ ο Πότης παρακολουθεί όλο το σκηνικό από απόσταση και αμέσως του μπαίνουν ιδέες. Η Αρετή κατηγορεί τον Ιάκωβο ότι της διέλυσε την οικογένεια και οι δυο τους έρχονται σε ρήξη.

Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και η Μαρίνα αγχώνεται όλο και περισσότερο για το αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι και αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη.

Παράλληλα, ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας, με επιθετικές διαθέσεις. Δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη, και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα.

Ο Ισίδωρος πηγαίνει μαζί με τον Ιάκωβο στο καφενείο και ανακοινώνει στον Πότη ότι βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Όπως είναι επόμενο, ο Πότης διαδίδει γρήγορα το νέο και οι συγχωριανοί δίνουν συγχαρητήρια στον Ισίδωρο. Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος ανακοινώνει σε όλους ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι το δικηγορικό του γραφείο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss