«Η Γη της Ελιάς»: Η Χάιδω αμφιβάλλει για το αν οι Καπερνάροι ευθύνονται για το διπλό φονικό

Οι εξελίξεις στην νέα επιτυχημένη σειρά του Mega που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, «Η Γη της ελιάς», είναι καταιγιστικές και η πλοκή δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα πάθη και ένταση.

Τι θα δούμε απόψε;

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον αστυνόμο Κουράκο να ανακρίνει τον Νικόλα κι εκείνος να του εξομολογείται ότι διατηρούσε σχέση με τη Στέλλα, ενώ υποπτευόταν πως το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της ήταν δικό του.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης κι ο Στέφανος αφήνονται ελεύθεροι κι απαλλάσσονται των κατηγοριών, ενώ ο Κωνσταντίνος χρίζει τον Δημήτρη δεξί του χέρι κι εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Διατάσσει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα, αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς. Παράλληλα, τα νέα του θανάτου της συγκλονίζουν τον Λυκούργο.

Συντετριμμένη, ωστόσο, είναι και η Χάιδω, η οποία μαθαίνει για τoν ανέντιμο βίο της κόρης της. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στον Κωνσταντίνο το ένοχο παρελθόν του και την πιθανότητα να είναι κόρη του η Αντιγόνη. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη και την άρνησή του να της γνωρίσει τη νέα του κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, η Άννα αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα κι εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

Η Αρεόπολη συγκλονίζεται από την ανάμειξη του Νικόλα στον φόνο της Στέλλας Στεφανέα. Η Χάιδω αμφιβάλλει για το αν τελικά οι Καπερνάροι ευθύνονται για το διπλό φονικό, από την άλλη, όμως, δεν αποκλείει να όπλισαν αυτοί το χέρι του Βαφέα και του Νικόλα.

Ο Στάθης προτείνει στον Στέφανο να ξεχάσει τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα βέβαια, η Μυρτάλη εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του απαγωγέα της, που έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο και την υπομονή του.

Η Βασιλική συμβουλεύει την Άννα να αφήσει στην άκρη την εμμονή της με τον Δημήτρη, αλλά εκείνη πιάνει την Αθηνά και της λέει για τον δήθεν ξυλοδαρμό από τον γιο της. Μια απρόσμενη συνάντηση οδηγεί τον Ισίδωρο στο συμπέρασμα πως η Ιουλία του λέει ψέματα τον τελευταίο καιρό.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Δευτέρα 11.10.2021): 

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss