«Η Γη της Ελιάς»: Η Χάιδω ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση!

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Αντρέα Γεωργίου στο MEGA, «Η Γη της Ελιάς», και όλα αλλάζουν τροπή.

Στο επεισόδιο που θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας, οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες εκπλήξεις. Πώς θα αντιδράσουν;

Αρχικά, ο Πότης πρόκειται να αποκαλύψει στον ίδιο τον Στάθη ποιος τον έμπλεξε στο φόνο, ενώ παράλληλα η Αθηνά θα συναντήσει τον Κωνσταντίνο και μαζί θα σχεδιάσουν την αντεπίθεση της στην αγωγή της Μυρτάλης.

Από κει και πέρα, ο Μάνος θα ανακοινώσει σε όλους στο ελαιοτριβείο το καινούριο πόστο της Ιουλίας, γεγονός που δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα την Αθηνά.

Τεταμένες θα είναι οι σχέσεις μεταξύ της Μυρτάλης και της Αρετής μέσα στο σπίτι, ενώ ο Στέφανος θα κάνει προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Ο Ανέστης στη συνέχεια, θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στο μαγαζί του Πότη, ωστόσο οι «προστάτες» του καφενείου θα τον πιάνουν στα πράσα και θα τον χτυπήσουν.

Ο Δημήτρης θα ζητήσει από την Άννα να βγουν ραντεβού κι αυτή τη φορά θα πάρει αμέσως θετική απάντηση. Η Χάιδω θα οπλίσει την καραμπίνα και θα φύγει από το σπίτι με σκοπό να πάρει επιτέλους την εκδίκηση που ζητά, κάτι που θα κάνει τον Φίλιππο να ειδοποιήσει τον Λυκούργο, πως η μητέρα του έφυγε με το όπλο.

Εκείνος θα αρχίσει να την ψάχνει και όταν τη βρει θα της ζητήσει να του υποσχεθεί πως θα ξεχάσει τη βεντέτα που απειλεί να βυθίσει στο… αίμα ολόκληρο το χωριό.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss