«Η Γη της Ελιάς»: Η είσοδος του Ιάκωβου θα αλλάξει τις ισορροπίες

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στην νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», συνεχίζονται και σύντομα μια νέα προσθήκη στο καστ θα φέρει αναταραχές.

Ειδικότερα, στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς πρόκειται να δούμε την «εισβολή» ενός σπουδαίου ηθοποιού με σημαντική πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός που θα «εισβάλει» στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» είναι ο Στέφανος Κυριακίδης και θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιάκωβου, του αδερφού του Ισίδωρου, η εμφάνιση του οποίου θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στο σπίτι των Βρεττάκων.

ηθοποιοί της σειράς Η Γη της Ελιάς
© youfly.com

Τι ξέρουμε για τον Ιάκωβο;

Ο Ιάκωβος είναι ο μεσαίος από τα αδέρφια την οικογένειας των Βρεττάκων. Έχει φύγει από τη Μάνη εδώ και αρκετά χρόνια, ρίχνοντας, επί της ουσίας, μαύρη πέτρα πίσω του.

Κανένας μάλιστα, δεν γνωρίζει καν για την ώρα, εάν ζει ή εάν έχει πεθάνει.

Το όνομα του Ιάκωβου Βρεττάκου θα αναφερθεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς από τους πρωταγωνιστές, ωστόσο την εμφάνιση του στην σειρά θα την κάνει αργότερα ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.

Το βέβαιο είναι πως η είσοδος του Ιάκωβου θα φέρει ανατροπές στην πλοκή της σειράς και σωρεία προβλημάτων στον Ισίδωρο με τον οποίο έχουν χρόνια να ανταμωθούν.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού (23/9) επεισοδίου:

Με πληροφορίες: penalty.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss