«Η Γη της Ελιάς»: Η έκπληξη του Ισίδωρου στον Στάθη και την Ιουλία

Στην νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», οι ανατροπές και τα απρόοπτα δεν μπορούν να λείπουν σε καμία περίπτωση. Και αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, μιας και ο Στάθης πάει να βρει την Ιουλία στο εξοχικό της στην Καρδαμύλη.

Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, ωστόσο τίποτα δεν είναι πραγματικά ρόδινο, καθώς τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: Σύντομα, την πόρτα του σπιτιού πρόκειται να χτυπήσει ο αδερφός της Ιουλίας, ο Ισίδωρος. Τι ακριβώς θα συμβεί εκεί όμως;

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 

Πέρα από την απρόσμενη επίσκεψη του Ισίδωρου στο εξοχικό της Καρδαμύλης, που θα αιφνιδιάσει την Ιουλία και τον Στάθη, θα δούμε τον Μάνο να πιάνει τον Φίλιππο και να του ζητά να κρατήσει τη Χάιδω μακριά από τη Μαρίνα. Με τη σειρά του, ο Φίλιππος θα εξοργιστεί μ’ αυτό και οι δυο άντρες θα πιαστούν στα χέρια.

Παράλληλα, η Αρετή θα βρεθεί για πρώτη φορά με τη Βασιλική, μετά τη φυγή της από το σπίτι, και θα προσπαθήσει να την πείσει να γυρίσει πίσω. Η Μαρίνα και η Αντιγόνη θα έρθουν πιο κοντά και όλα δείχνουν ότι κάπως έτσι θα ξεκινήσει μια καινούργια φιλία.

Ο Ισίδωρος και ο Στέφανος πρόκειται να καταθέσουν ένορκα στον συμβολαιογράφο για τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα βέβαια, ο Κωνσταντίνος θα πάει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου, ο οποίος τον καλοβλέπει για γαμπρό, χωρίς, όμως, να ξέρει τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή της Ιουλίας.

Μια τυχαία συνάντηση της Βασιλικής και του Φίλιππου μέσα στην καταιγίδα, θα έχει απρόσμενη εξέλιξη… Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει επίσης και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτεί ο συμβολαιογράφος στο γραφείο του.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (22/9) της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss