«Η Γη της Ελιάς»: Η Ιουλία ρισκάρει για έναν έρωτα

Η Μυρτάλη κάνει μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της.

To τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στη «Γη της Ελιάς» θα προβληθεί, απόψε, στις 21.00, στο MEGA, με την Ιουλία και τον Στάθη να είναι αποφασισμένοι να ζήσουν πλέον τον έρωτά τους.
Συγκεκριμένα, η Μυρτάλη κάνει μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με τη μικρή Αγγελική.

Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής. Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη, αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντήσει τον Στάθη. Αυτήν τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια.

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

O Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα. Πρέπει, ωστόσο, να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, ώστε να μη γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Η Αρετή μαθαίνει από την Αναστασία ότι ο Θανάσης τριγυρνάει στην Αρεόπολη και ταράζεται.
Η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θέλει να μείνει έγκυος. Ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος προχωρά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και, μαζί με τον Μάνο, σχεδιάζουν την επέκταση της επιχείρησης. Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται τυχαία στον δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένειά της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό.
Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη τού λέει την αλήθεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού. Η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία του Δημοσθένη και σε αυτήν του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss