«Η Γη της Ελιάς»: Η Μυρτάλη στέλνει, κρυφά, μήνυμα στη Μαρίνα

Οι εξελίξεις στην νέα δραματική σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», συνεχίζουν να είναι ανατρεπτικές και να μας καθηλώνουν.

Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τον Ισίδωρο, ο οποίος ξέρει πια την αλήθεια, να απαιτεί από την Ιουλία να του πει την αλήθεια. Εκείνη, όπως θα δούμε, θα αναγκαστεί να του πει ένα ακόμη ψέμα, εφόσον δεν μπορεί με τίποτα να του ομολογήσει την κρυφή της σχέση με τον Στάθη. Λίγο αργότερα, ο Στάθης θα μιλήσει με την Ιουλία στο τηλέφωνο κι εκείνη τη στιγμή θα μπει η Αρετή στο δωμάτιο και θα τον ακούει.

Ο Νικόλας θα παρουσιαστεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, θα κριθεί προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές του Ναυπλίου. Παράλληλα, η Μυρτάλη θα στείλει, κρυφά, μήνυμα στη Μαρίνα λέγοντάς της να πάει στην αστυνομία. Δυστυχώς, όμως, ο άντρας που την κρατάει θα το δει ότι θα την απειλήσει πως θα σκοτώσει.

Η αλήθεια είναι πως η προφυλάκιση του Νικόλα θα αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του φονικού του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα, παρότι η Χάιδω εξακολουθεί να πιστεύει ακόμα πως για όλα ευθύνεται ο Στάθης.

Ο Ισίδωρος θα περάσει ώρες αγωνίας, πιστεύοντας όλο και πιο πολύ ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του. Την ίδια ώρα, ο Μάνος όντας αποφασισμένος να απαλλαγεί από τα «πρέπει» που του επιβάλλει ο πατέρας του, θα πατήσει πόδι και θα διανυκτερεύσει, ανοιχτά πλέον, στο σπίτι της Μαρίνας.

Επιπλέον, ο Ισίδωρος, δεν θα διστάσει να την επισκεφθεί στο ανθοπωλείο και να έρθει σε σύγκρουση μαζί της. Ο Λυκούργος θα εξομολογηθεί τις υποψίες του για τους θανάτους των ηλικιωμένων στον αστυνόμο Κουράκο κι εκείνος θα δεσμευτεί να ξεκινήσει σχετική έρευνα. Αργότερα, ο Λυκούργος πρόκειται να συναντήσει στο νεκροταφείο ένα άτομο που θα ήθελε να ξεχάσει, για πάντα, ότι υπήρξε στη ζωή του.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Τρίτη 12.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss