«Η Γη της Ελιάς»: Η Μυρτάλη θα δει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη

Η νέα δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού εξ’ αρχής και πλέον συνεχίζει να μας καθηλώνει με τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς;

Κάθε επεισόδιο επιφέρει νέες ανατροπές στην πλοκή με τους πρωταγωνιστές -μαζί με τους τηλεθεατές- να βιώνουν ανάμεικτα συναισθήματα. Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», θα δούμε τον Δημήτρη να βγαίνει ραντεβού με την Αντιγόνη και κάπως έτσι δεν θα αργήσει να της δείξει το ενδιαφέρον του.

Παράλληλα, θα δούμε τον Φίλιππο να νιώθει πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Ο Μάνος, με τη σειρά του, προειδοποιεί τον Δημήτρη πως, αν δεν πάρει τη δουλειά του σοβαρά, θα απολυθεί.

Την ίδια ώρα, ο Ανέστης θα κλέψει τα χρήματα από το σπίτι της Άννας και στη συνέχεια, θα τα επιστρέφει στον Δημήτρη. Ο Ισίδωρος κι η Αθηνά προετοιμάζονται για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη, αγνοώντας το περιεχόμενό της, ενώ η Μυρτάλη θα δει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη, κάτι το οποίο θα την κάνει να ζηλέψει έντονα.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς του Mega (Τετάρτη 20.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss