Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για το μωρό

Συγκλονιστικές αναμένονται και απόψε το βράδυ οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς;

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Την ίδια ώρα, θα δούμε πως ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Ταυτόχρονα, η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Ισίδωρος γνωστοποιεί στην Αντιγόνη πως την αποκλήρωσε, αλλά εκείνη δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό.

Επίσης, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως η Ελένη θα κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει.

Τέλος, η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών, την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη), τη νέα χημικό, ενώ η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss