«Η Γη της Ελιάς» – Μάρω Κοντού: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο της στη σειρά;

H Μάρω Κοντού, το πρωί της Πέμπτης (9/9) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «MEGA Καλημέρα», και μεταξύ άλλων, δήλωσε ενθουσιασμένη για τη τη συμμετοχή της στη νέα επιτυχημένα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Η Γη της Ελιάς».

«Μ’ αρέσει ο ρόλος αυτός που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της ωραίας γυναίκας που είχα στις κινηματογραφικές ταινίες»

Αρχικά, η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην εμπειρία της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πάρα πολύ στον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου και στην σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Μ’ αρέσει ο ρόλος αυτός που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της ωραίας γυναίκας που είχα στις κινηματογραφικές ταινίες».

Στη συνέχεια, η Μάρω Κοντού έκανε λόγο για «άνετα γυρίσματα, με χιούμορ και απόλαυση», ενώ μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει guest εμφανίσεις, αλλά κινεί καταστάσεις και τα νήματα στην υπόθεση.

Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, τονίζοντας πως η οικογένεια της ήταν αρνητική απέναντι σε αυτή.

«Πρόκειται για ένα πολύ πικρό αλλά μεμονωμένο γεγονός το οποίο πήρε τεράστια διάσταση»

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως πρόκειται για ένα «πολύ πικρό αλλά μεμονωμένο γεγονός το οποίο πήρε τεράστια διάσταση και άφησε μια σκιά που όμως οι θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζονται φέτος θα εξαφανίσουν».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss