«Η Γη της Ελιάς» – Μάξιμος Μουμούρης: «Όλοι θα μπουν σε ένα δίλημμα»

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και έδωσε αρκετές πληροφορίες για την εξέλιξη του ρόλου του στη «Η Γη της ελιάς» όπου υποδύεται τον συμβολαιογράφο Κωνσταντίνο.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μάξιμος Μουμούρης, στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα υπάρξουν διάφορα διλήμματα που θα ταλανίσουν τους ήρωες και θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην πλοκή.

«Το ενδιαφέρον είναι η εσωτερική σύγκρουση που θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος»

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά ερωτεύομαι την Ισμήνη. Είμαι και άνθρωπος. Μπορεί να είναι μια αφορμή να “μαλακώσει”. Έχουμε δει πολλούς εγκληματίες στο σινεμά με αφορμή έναν έρωτα να “σπάνε”. Το ενδιαφέρον είναι η εσωτερική σύγκρουση που θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος. Όλοι θα μπουν σε ένα δίλημμα για το τι πρέπει να κάνουν».

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κεφάλι από πίσω»

Στη συνέχεια, ο Μάξιμος Μουμούρης έδωσε και ένα μεγάλο spoiler για τη σειρά, λέγοντας πως «υπάρχει μεγάλο κεφάλι πίσω από τον Κωνσταντίνο» αναφορικά με το δίκτυο παρανομιών που έχει στήσει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε:«Δεν είμαι ο ιθύνων νους. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κεφάλι από πίσω. Ακόμη δεν το γνωρίζετε από το οποίο παίρνω εντολές. Θα σοκαριστείτε όταν το μάθετε».

«Ούτε εμένα δεν πάει το μυαλό μου»

Και συμπλήρωσε: «Ούτε εμένα δεν πάει το μυαλό μου. Από όσο ξέρω δεν τον έχουμε δει να παίζει. Θα μπορούσε να είναι κάποιος από το εξωτερικό. Θα είχε ενδιαφέρον να είναι από το εξωτερικό».

«Συναισθηματικά κάτι συμβαίνει και είναι πολύ ισχυρό»

Επίσης, ο Μάξιμος Μουμούρης σημείωσε: «Συναισθηματικά κάτι συμβαίνει και είναι πολύ ισχυρό. Συμβολαιογράφος θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος. Σίγουρα θα πρέπει να έρθει σε σύγκρουση με τον εαυτό του».

Η Χάιδω θα προσπαθήσει να μπει στο καρτέλ των ναρκωτικών που ο Κωνσταντίνος φαίνεται να διευθύνει

Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα έρθει σε σύγκρουση με τη Χάιδω, καθώς εκείνη αναζητά τον ηθικό αυτουργό των δολοφονιών της κόρης και του συζύγου της. Όπως είναι γνωστό, η Χάιδω θα προσπαθήσει να μπει στο καρτέλ των ναρκωτικών που ο Κωνσταντίνος φαίνεται να διευθύνει.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss