«Η Γη της Ελιάς»: Ο Δημήτρης εξομολογείται στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε απόψε;

Ειδικότερα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε πως η αγωνία εντείνεται όταν οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν την παράδοση των λύτρων. Παράλληλα, ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει ποιος έχει αρπάξει το μωρό.

Την τελευταία στιγμή, όμως, θα δούμε πως η παράδοση ακυρώνεται με την Ισμήνη να φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της. Παράλληλα, θα δούμε τον Στάθη να ασφυκτιά από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής, τη στιγμή που δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του.

Επίσης, ο Δημήτρης θα εξομολογηθεί στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει, ωστόσο εκείνη θα είναι άκαμπτη και σκληρή απέναντί του. Μάλιστα, το κέφι του θα χαλάσει ακόμα περισσότερο όταν η Άννα, για να τον εκδικηθεί, θα του κάψει το αυτοκίνητο.

Ο Στέφανος και η Ιουλία βρίσκονται δίπλα στη Μυρτάλη, η οποία παλεύει να ανακάμψει από την πνευμονία, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση τους περιμένει στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, η Αρετή πηγαίνει στο νοσοκομείο και βλέπει τον Στέφανο να μιλά με την Ιουλία. Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο πως η Αθηνά σκοπεύει να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη. Τέλος, ο Ιάκωβος το μεταφέρει στην Ιουλία κι αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να κάνουν το ίδιο.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς (Τρίτη 23/11/2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss