«Η Γη της Ελιάς»: Ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιώργη είναι γεγονός!

Έναν γάμο που περίμεναν καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουν την Κυριακή (16/1) οι λάτρεις της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς». Και ναι, είναι γεγονός, ο Γιώργης θα πάρει την Ιουλία με παπά και με κουμπάρο!Η Ιουλία κι ο Γιώργης στον γάμο

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής;  

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 θα δούμε τον Ιάκωβο να επεμβαίνει δυναμικά πριν ο Στάθης προλάβει να επηρεάσει την Ιουλία και τα τινάξει όλα στον αέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης στον γάμο

Παράλληλα, θα δούμε πως ο Θεοδόσης θα δεχτεί ένα ύποπτο τηλεφώνημα, ενώ οι φαντασιώσεις του Αλέξη συνεχίζονται, με τον Στέφανο να μπαίνει αυτή τη φορά στο στόχαστρό του.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος θα αποφασίσει να μείνει για δύο-τρεις ημέρες στη Μάνη και μετά να γυρίσει στη Βασιλική μέχρι εκείνη να γεννήσει. Η Μυρτάλη κι η Ισμήνη θα ξεκινήσουν να παράγουν τις κρέμες και να αφοσιώνονται στη δουλειά.

Επιπλέον, την Κυριακή στις 21.00 θα δούμε πως η επιστροφή της Μέλπως θα θορυβήσει τον Λυκούργο, καθώς φοβάται για την αντίδραση της Χάιδως. Η Αντιγόνη πρόκειται να ενημερώσει τον Ανέστη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τέλος, η Αρετή θα μάθει για την παρουσία τού Στέφανου στον γάμο της Ιουλίας και με αφορμή αυτό θα μαλώσουν άσχημα, ενώ η Μυρτάλη θα δείξει ενοχλημένη από την υπερβολική αδυναμία του Στέφανου στη μητέρα του.

Δείτε το τρέιλερ του επερχόμενου επεισοδίου της σειράς «Η Γη της Ελιάς»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss