«Η Γη της Ελιάς»: Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον νέο του βοηθό

Καταιγιστικές θα είναι για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε πως ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή.

Παράλληλα, η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της. Ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του.

Επίσης, ο Λυκούργος θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της.

Ταυτόχρονα βέβαια, ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Επιπλέον, στο 88ο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε την Χάιδω να συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας.

Η Άννα συμβουλεύει με τη σειρά της τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο. Την ίδια ώρα, Άννα κι Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη που βάζει σκοπό της ζωής του να τις πετάξει έξω από τη δουλειά στους ελαιώνες.

Τέλος, η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, ενώ εκείνος της εξομολογείται πως γνώρισε μια κοπέλα που του αρέσει πολύ. Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα του θυμίζει έντονα την Μυρτάλη.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της σειράς «Η Γη της Ελιάς» (Δευτέρα 29/11/2021):

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss