«Η Γη της Ελιάς»: Ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας

Στο χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», είδαμε πως η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο έβγαλε τον Στάθη εκτός εαυτού. Τα νέα έμαθε τόσο η Αρετή όσο και ο Στέφανος.

Παράλληλα, η Αρετή θέλησε να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης ανέλαβε να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη. Η Άννα ειδοποίησε τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβλήθηκε.

Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα στη συνέχεια, μπήκαν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου. Η Μαργαρίτα, όμως, φάνηκε να έχεις αλλού τον νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, γεγονός που την κάνει να πιστεύει πως εκείνος αμελεί να πάρει τα χάπια του.

Ο Ισίδωρος με τη σειρά του, ανακοίνωσε στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του. Ο Μάνος, σε αντίποινα, φίλησε δημόσια τη Μαρίνα και άρχισε να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, χτύπησε την πόρτα της Χάιδως.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega;

Ο Στάθης απαιτεί να μάθει το που βρίσκεται η Βασιλική, προκειμένου να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον «πνίγουν». Η Χάιδω κι ο Φίλιππος όμως, αρνούνται να του δώσουν πληροφορίες κι έτσι γίνονται εκείνοι αποδέκτες της οργής του.

Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του. Ο Στάθης τής μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο.

Ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θα περάσει διάφορα τεστ για να κερδίσει πάλι μια θέση στην καρδιά της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παγιδεύεται όλο και περισσότερο στην εμμονή του, και παριστάνει τον άρρωστο για να απομονωθεί.

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο, αδιαφορώντας για την κατακραυγή. Η Ιουλία κι ο Γιώργης απολαμβάνουν τις τελευταίες βόλτες στο Παρίσι, καθώς η μέρα της επιστροφής τους πλησιάζει. Ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν μαζί στη Μάνη.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της αγαπημένης σειράς:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.