«Η Γη της Ελιάς»: Οι τύψεις «πνίγουν» την Ιουλία και τον Γιώργη

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», πρόκειται να συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό και να το κρατήσουν καθηλωμένο μπροστά στους δέκτες του.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θα δούμε την Αρετή να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της. Την ίδια στιγμή, η Άννα και ο Λεωνίδας συναντιούνται μόνοι τους στο σπίτι της και δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ο Αποστόλης ζηλεύει πολύ τον Ανέστη, η Ευτυχία όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν τον βλέπει πλέον ερωτικά. Επίσης, οι τύψεις «πνίγουν» τόσο την Ιουλία όσο και τον Γιώργη, και γι’ αυτό αποφασίζουν να μιλήσουν στον Ιάκωβο, μόλις επιστρέψουν από το Παρίσι, για κάτι που έκαναν ερήμην του.

Παράλληλα, ο Θεοδόσης πιέζει τη Μαργαρίτα να συγκατοικήσουν και οι προσπάθειές του αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς.

Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη. Ωστόσο όταν ενημερώσει τον Μάνο, θα έρθουν σε τεράστια ρήξη. Τέλος, ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Η Γη της Ελιάς»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss