«Η Γη της Ελιάς»: Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε Μάνο και Ισίδωρο

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της νέας σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», εφόσον θα παρακολουθήσουμε νέες συγκρούσεις, απρόοπτα και ανατροπές άνευ προηγουμένου.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/9) θα δούμε τον Στάθη να τσακώνεται με την Αρετή και να τα βάζει μαζί της για την εξαφάνιση της Βασιλικής, ενώ παράλληλα φοβάται ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί στην κόρη της.

Σε γραφολόγο τα χειρόγραφα του Ιπποκράτη

Ο Ισίδωρος θα δώσει κάποια χειρόγραφα του Ιπποκράτη στη Μυρτάλη κι εκείνη, με τη σειρά της, θα τα παραδώσει στον Λυκούργο, προκειμένου να τα μελετήσει ο γραφολόγος.

Η Μυρτάλη πρόκειται να δείξει στον Ισίδωρο και τον Λυκούργο τις φωτογραφίες που ανακάλυψε η Αναστασία κι μαζί θα αποφασίσουν να ψάξουν για τον ντετέκτιβ που τις τράβηξε.

Η Αντιγόνη θα δεχτεί τις πρώτες επισκέψεις στο ιατρείο, όπου ανάμεσα στους ασθενείς θα βρίσκεται κι ο Πότης. Ο Ανέστης θα εκφράσει τη ζήλια του για τη σχέση του Αποστόλη με την Ευτυχία με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Η συνάντηση του Μάνου και της Μαρίνας

Ο Μάνος επίσης, θα πιέσει τη Μαρίνα να συναντηθούν κι ενώ αρχικά θα προσπαθήσει να τον αποφύγει, εντέλει θα ενδώσει. Μάρτυρας της συνάντησης τους, όμως, θα γίνει η Χάιδω… Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό, πίσω από την πλάτη της νεκρής κόρης της, κι αυτό της αρκεί ώστε να τους διαβάλλει σε όλη τη Μάνη.

Η σύγκρουση Μάνου – Ισίδωρου

Ο Μάνος θα συγκρουστεί με τον Ισίδωρο ο οποίος θα συνταχθεί στο πλευρό της Χάιδως και παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση.

Η προσπάθεια να πείσουν τη Βασιλική να γυρίσει σπίτι

Η Βασιλική με τη σειρά της, θα βρει καταφύγιο στο σπίτι του Αποστόλη, ο οποίος όμως θα ειδοποιήσει αμέσως τον Στάθη. Ο Στέφανος κι ο Στάθης θα προσπαθήσουν να πείσουν την Βασιλική να γυρίσει σπίτι, ωστόσο εκείνη θα είναι ανένδοτη.

Η απογοήτευση της Μυρτάλης

Ο Ανέστης με τον Δημήτρη θα συνεχίσουν τις παράνομες πωλήσεις λαδιού, κάτω από τη μύτη των Βρεττάκων, ενώ η Αθηνά θα ζητήσει από τη Μαργαρίτα να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν ανακωχή. Η Μυρτάλη αποκαρδιώνεται όταν μάθει πως το συμπέρασμα του γραφολόγου δεν την ευνοεί.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο της σειράς:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss