«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό που κρύβει η Αθηνά

Η Αθηνά, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», άνοιξε πολλά μέτωπα κυρίως με τον Ισίδωρο.

Έκτοτε, ο Ισίδωρος προσπαθεί να την πείσει να του πουλήσει το μερίδιό της από την περιουσία. Μάλιστα, ο ίδιος όταν έμαθε πως εκείνη σκέφτεται να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της στην Μυρτάλη έγινε έξαλλος.

Τι αναφέρει το spoiler για τις επερχόμενες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά;

Όπως γράφει για τη σειρά στο «MYtv» ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, στα επερχόμενα επεισόδια ο Κωνσταντίνος θα βγάλει έναν άσο από το μανίκι του, αποκαλύπτοντας έτσι το ένοχο μυστικό της Αθηνάς.

Πρόκειται για ένα μυστικό που κρατά καλά κρυμμένο η ίδια, με νύχια και με δόντια. Γι’ αυτό από την ντροπή της θα πουλήσει το μερίδιό της και θα φύγει από τη Μάνη.

Τι αφορά το ένοχο μυστικό της Αθηνάς;

Το μυστικό που έχει η Αθηνά αφορά στη μητέρα της, τη Μαρία, η οποία ζει και την κρύβει διότι έχει κάνει φυλακή για φόνο. Ο Ισίδωρος δεν θα μπορεί να πιστέψει στα αφτιά του και γι’ αυτό θα αναλάβει δράση.

Αρχικά, θα αναθέσει σε κάποιους δημοσιογράφους να πάνε στο σπίτι της Μαρίας στο Σούνιο, για να κάνουν ρεπορτάζ σχετικά με τη νέα ζωή της φόνισσας.

Η ζωή της Αθηνάς θα καταστραφεί

Αυτή η εξέλιξη θα αναστατώσει την Μαρία η οποία θα ενημερώσει την Αθηνά, που πλέον θα φοβάται πως είναι θέμα χρόνου να «σκάσει» το σκάνδαλο και να αποκαλυφθεί η σχέση τους, αλλά και ό,τι συνέβη στο παρελθόν.

Η ζωή της θα καταστραφεί, καθώς θα παρατήσει αυτά για τα οποία μόχθησε και θα φύγει από τη Μάνη.

Ο Ισίδωρος θα εκβιάσει την Αθηνά

Στη συνέχεια, π Ισίδωρος θα συναντήσει την Αθηνά για να κάνουν μια συζήτηση αναφορικά με την Μαρία και τη σχέση που έχουν. Η Αθηνά θα αντιληφθεί πως πίσω από αυτό κρύβεται ο ίδιος και θα τον ρωτήσει ανοιχτά για το τι ακριβώς θέλει.

Εκείνος θα την εκβιάσει, λέγοντας της πως αν δεν του πουλήσει άμεσα το μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων, θα αποκαλύψει το μυστικό της παντού.

Η Αθηνά ωστόσο θα πιστέψει ότι ο Ισίδωρος δεν θα πραγματοποιήσει την απειλή του. Μέχρι που μερικές μέρες αργότερα, εκείνος θα το κάνει και θα τη διασύρει σε ολόκληρη τη Μάνη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss