Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά πέφτει θύμα επίθεσης – Ο ηθοποιός που «εισβάλλει» στη σειρά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με θανάσιμο κίνδυνο και ο Αποστόλης Τότσικας «εισβάλλει» στη σειρά και αναστατώνει τη ζωή της Αντιγόνης

Η Γη της Ελιάς ξεκίνησε δυναμικά και σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ήδη από τα πρώτα επεισόδια.
Τα επεισόδια αυτή την εβδομάδα θα προβάλλονται από τη Δευτέρα έως και την Κυριακή με τις οι εξελίξεις τρέχουν.

Η Αθηνά, η οποία κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη μέσα στις φυλακές καθώς δέχεται συνεχείς επιθέσεις. Αποκορύφωμα αποτελεί η επίθεση με μαχαίρι, όπου θα την τραυματίσουν βαριά και θα πάει στο νοσοκομείο. Εκεί θα διαφύγει τον κίνδυνο και επιστρέφοντας στο κελί όλα θα είναι διαφορετικά. Ο Δημοσθένης, ο οποίος έχει πολλές επαφές με τον υπόκοσμο θα αναλάβει την προστασία της στη φυλακή.

Η νέα προσθήκη στη σειρά

Ο Αποστόλης Τότσικας συναντά και πάλι, τηλεοπτικά, τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στη σειρά «Μπρούσκο», η οποία προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, το 2017.
Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σωκράτη Δρακόπουλο έναν φιλόδοξο, μπον βιβέρ με θετικό χαρακτήρα. Ζει στη Σουηδία, όπου εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος. Λειτουργεί ως μεσάζων για μία σουηδική εταιρεία η οποία ενδιαφέρεται για το ελληνικό ελαιόλαδο και αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μάνη για να κάνει διαπραγματεύσεις.
Στο παρελθόν είχε περιστασιακή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss