«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Ο Φίλιππος σώζει τη Βασιλική από τον βιασμό

Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς». Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο.

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» του MEGA. Στο αποψινό επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 21.00, θα δούμε καθηλωτικές σκηνές και η αγωνία «χτυπά» κόκκινο.
Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δεν χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του. Η Αλκμήνη με τη σειρά της προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη. Παράλληλα, o Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειές του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους και αυτή τη φορά ζητά από τη Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου.

Ο Φίλιππος μαλώνει με τη Βασιλική και φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί. Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, βλέπουμε τον εν λόγω άνδρα να ρίχνει χάπι στο ποτό της Βασιλικής. Εκείνη, λίγη ώρα μετά, σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της και ο άγνωστος τύπος προσπαθεί να την βιάσει. Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του. Τελικά, θα συλληφθεί;

Ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από τη συμπεριφορά της Μυρτάλης και τις συναισθηματικές της διακυμάνσεις, ενώ εκείνη εμπλέκεται σε έναν ακόμα καβγά, αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Μαρίνα. Η Μαρίνα δεν μπορεί να συγχωρέσει τη συμπεριφορά της πρώην κολλητής της και, όπως φαίνεται, δεν έχουν σημείο επαφής.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος δίνει τον πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το «παρών». Η Αρετή προσπαθεί να δει το εγγόνι της, έστω κι από μακριά, αλλά η Ντάρνα τη βλέπει και καλεί την αστυνομία. Η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Για μία ακόμα φορά, η Αθηνά καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει πολύ και πρέπει άμεσα να βρει συμμάχους.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss