Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης έξω από το σπίτι της Ιουλίας – Ένας έρωτας ξανά «φουντώνει»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Εξελίξεις στο νέο επεισόδιο. Ένας έρωτας που δεν έχει σβηστεί και διλήμματα που δεν μπορούν να απαντηθούν

Η σχέση του Στάθη και της Εύας περνάει κρίση και εκείνος δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την Ιουλία. Έτσι αυθόρμητα αποφασίζει να πάει σπίτι της. Τα ίδια συναισθήματα όμως υπάρχουν και από εκείνη.
Άραγε θα φουντώσει ξανά ο έρωτάς τους;

Περίληψη του επεισοδίου
Ακόμη, τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα. Το δίλημμα μεγαλώνει κι εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος προς τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στη δίκη, δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη θέση της Αθηνάς. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη.

Νέο επεισόδιο σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss