Η Γη της Ελιάς: Το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας

Καταιγιστικές αναμένονται και το βράδυ της Δευτέρας οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας;

Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της πει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο, ωστόσο η αντίδρασή της του δείχνει ότι εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από κοντά του. Ο Πότης έχει κάποια περίεργα συμπτώματα και επισκέπτεται την Αντιγόνη για να κάνει εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, η Ασπασία έχει επιστρέψει στη Μάνη, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της, καθώς είναι φρεσκοβαμμένο. Έτσι, η Αρετή τής προτείνει να την φιλοξενήσει. Η δίκη της Μαρίνας ξεκινά, ενώ ο Στέφανος είναι χαρούμενος, καθώς το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία, όπου έκανε αίτηση για μεταπτυχιακό, τον δέχεται.

Παράλληλα, η Ελένη βρίσκει έναν διευθυντή για να διαχειρίζεται τα bungalows και πλέον μπορεί, με μεγαλύτερη άνεση, να ακολουθήσει τον Στέφανο στο εξωτερικό. Ο Κουράκος λαμβάνει μεγάλη διάκριση στην Αστυνομία. Τέλος, το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς»:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.