Η Google ενσωματώνει τις υπενθυμίσεις του Assistant και του Calendar με τα Google Tasks

Σε μια ακόμα προσπάθεια να ενοποιήσει λειτουργίες από εφαρμογές και υπηρεσίες που εκτελούν τις ίδιες πάνω κάτω εργασίες, η Google ενσωματώνει τις υπενθυμίσεις του Assistant και του Calendar στην εφαρμογή Tasks. Η εταιρεία θέλει να διευκολύνει τη διαχείριση των εργασιών και των υπενθυμίσεών σας από οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις εφαρμογές, ενοποιώντας τη λειτουργία to-do.
Επί του παρόντος, το Google Tasks -το οποίο έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του ως αυτόνομη εφαρμογή το 2018- λειτουργεί ως ανεξάρτητη εφαρμογή χωρίς κάποια διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες της Google. Μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες (tasks), και να ορίσετε υπενθυμίσεις στις εφαρμογές iOS και Android ή μέσω του side panel στις web εκδόσεις των Gmail και Google Drive ωστόσο, αυτές δεν εμφανίζονται πραγματικά στις υπενθυμίσεις του Assistant. Επιπλέον το Calendar έχει δύο ξεχωριστές επιλογές για τη δημιουργία εργασιών και υπενθυμίσεων, γεγονός που μπορεί να μπερδέψει τους χρήστες.
Η Google προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση αυτή με μια ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Όταν αυτή γίνει διαθέσιμη, η υπενθύμιση που θα ορίζουν χρήστες με το Google Assistant, θα εμφανίζεται τόσο στις λίστες του Tasks όσο και του Calendar. Θα λαμβάνουν επίσης μια ειδοποίηση που θα τους υπενθυμίζει την ολοκλήρωση της εργασίας την καθορισμένη ώρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss