Η Google φαίνεται ότι θα φέρει το Pixel 7 σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες

Τα Pixel smartphones της Google είναι από τα καλύτερα smartphones της αγοράς όμως η παγκόσμια διαθεσιμότητα τους ήταν πάντα μια πρόκληση για τις προοπτικές του hardware της Google. 

Εκτός από τις ΗΠΑ, η διαθεσιμότητα των Pixel σε όλο τον κόσμο ήταν περιστασιακά σποραδική. Ωστόσο, η Google έχει εργαστεί σκληρά για να τη βελτιώσει. Το Pixel 6 κυκλοφόρησε πέρυσι σε οκτώ χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιαπωνίας και, φυσικά, των ΗΠΑ. Το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro, οι επερχόμενες ναυαρχίδες της εταιρείας, ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε περισσότερες χώρες από ποτέ αυτή τη φορά, καθώς η Google προχώρησε σήμερα σε σχετικές ανακοινώσεις σε 4 νέες χώρες.
Όπως αναφέρει το 9to5Google, η Google απέστειλε προσκλήσεις για ειδικές εκδηλώσεις στη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Ολλανδία, καλώντας τους παρευρισκόμενους να “γνωρίσουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας Made by Google”. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες αυτών των τεσσάρων χωρών (Κοπεγχάγη, Όσλο, Στοκχόλμη και Άμστερνταμ) ταυτόχρονα με την κύρια εκδήλωση της Google, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.
  
Οι προσκλήσεις της Google στην Ολλανδία, Νορβηγία και Σουηδία
Τα Pixel smartphones είναι επί του παρόντος διαθέσιμα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ιρλανδίας, οπότε αν το Pixel 7 κυκλοφορήσει σε αυτές τις τέσσερις χώρες, θα ανεβάσει το σύνολο σε 10. Πέρα από τις ανακοινώσεις αυτές της Google, δεν υπάρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss