Η «Ημέρα Καλής Πράξης» για 9η χρονιά από την Κωτσόβολος

Πάνω από 1.600 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα να δίνουν τον παλμό για μία Καλύτερη Ζωή.

Η μεγαλύτερη δράση εθελοντισμού της εταιρείας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου με πάνω από 1.600 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα να δίνουν τον παλμό για μία Καλύτερη Ζωή.
Η Κωτσόβολος, πιστή στο όραμά της να προσφέρει μία καλύτερη ζωή σε όλους, είδε για άλλη μια φορά τη μεγαλύτερη εικόνα και με υπευθυνότητα προς την Κοινωνία και το Περιβάλλον πραγματοποίησε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, για 9η συνεχή χρονιά, την «Ημέρα Καλής Πράξης», τη μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού της εταιρείας.

Η «Ημέρα Καλής Πράξης» αποτελώντας πλέον μία καθιερωμένη δράση εθελοντισμού για την Κωτσόβολος, ήταν φέτος αφιερωμένη σε δύο πυλώνες: τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον. Περισσότεροι από 1.600 εθελοντές συνολικά από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, ανέδειξαν μέσα από 45 ξεχωριστές «Καλές Πράξεις» τη σημασία του εθελοντισμού και έδωσαν το παράδειγμα για το πως πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε, για μία Καλύτερη Κοινωνία, για ένα βιώσιμο μέλλον.

PHOTO GALLERY

Photo 1/7

Photo 2/7

Photo 3/7

Photo 4/7

Photo 5/7

Photo 6/7

Photo 7/7

Όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος ανά την Ελλάδα, ανταποκρίθηκαν το καθένα με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο κάλεσμα της εταιρείας και υποστήριξαν τοπικούς φορείς της περιοχής τους, πραγματοποιώντας μια εθελοντική δράση αφιερωμένη, είτε στο περιβάλλον, είτε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Παράλληλα, οι κεντρικές δομές της Κωτσόβολος, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα καταστήματα Κωτσόβολος στην Αττική και φρόντισαν το περιβάλλον μέσα από μια ξεχωριστή δράση στην παραλία του Σχινιά, και συγκεκριμένα στο ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας παράκτιο οικοσύστημα που ανήκει στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά – Μαραθώνα.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι της Κωτσόβολος που εργάζονται στα καταστήματα της Αττικής, στα υποστηρικτικά γραφεία, στο επισκευαστικό κέντρο, στις αποθήκες και στο τηλεφωνικό κέντρο, συγκεντρώθηκαν στην παραλία του Σχινιά και αφού φόρεσαν γάντια και πήραν σάκους, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss