Η ημερομηνία εκδήλωσης Galaxy Unpacked έγινε tease σε tweet της Samsung

Τώρα, καθώς αυτό είναι απλώς ένα teaser, το tweet της Samsung δεν λέει πολλά σε απλό κείμενο. Ωστόσο, μετά την αποκρυπτογράφηση αυτού του μυστικού κωδικού, καταλήγουμε στις 08-10-22 – ή στις 10 Αυγούστου 2022, την ημερομηνία της επόμενης εκδήλωσης Samsung Unpacked.

Το tweet της Samsung υποστηρίζει την ημερομηνία που κοινοποίησε πρόσφατα ο πολυγραφότατος Evan Blass. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο Blass δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα μιας υποτιθέμενης πρόσκλησης για μια εκδήλωση Galaxy Unpacked στις 10 Αυγούστου. Το tweet του Evan, παρεμπιπτόντως, δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο Twitter. Ο Blass δήλωσε μάλιστα ότι το σύνθημα της εκδήλωσης του Αυγούστου θα είναι «Unfold Your World».
Στις 10 Αυγούστου, αναμένουμε από τη Samsung να ανακοινώσει τη νέα γενιά των πτυσσόμενων τηλεφώνων της, τα Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4. Επίσης, αφού η σειρά Galaxy Watch 5 εμφανίστηκε σε ορισμένες από τις εφαρμογές της Samsung, όπως το Galaxy Wear και στις εφαρμογές Samsung Health Beta, αναμένουμε επίσης μια ανακοίνωση του Watch 5.

We have a secret to tell you. #SamsungUnpacked
— Samsung Mobile (@SamsungMobile) July 18, 2022
Σύμφωνα με φήμες, τα Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4 θα είναι εξοπλισμένα με το πιο πρόσφατο και καλύτερο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8+ Gen 1. Αυτή είναι η ενισχυμένη έκδοση του ήδη ισχυρού chipset, του Snapdragon 8 Gen 1, βρίσκεται στη σειρά Galaxy S22.

Οι φήμες λένε επίσης ότι και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν εκδόσεις 128GB, 256GB και 512GB. Όσον αφορά τη χωρητικότητα RAM, αναμένουμε ότι το Galaxy Z Flip 4 θα διαθέτει 8 GB RAM και το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss