Η Kate Middleton είναι η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας και ήδη έκανε αλλαγή στα μαλλιά της

Από Δούκισσα του Cambridge σε πριγκίπισσα της Ουαλίας, η Kate Middleton έπρεπε να κάνει και το ανάλογο hair makeover.

Από την Πέμπτη (8/9) το απόγευμα οπότε και η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή μέχρι και σήμερα, όλα τα media του πλανήτη έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη Μεγάλη Βρετανία. Οι αλλαγές, βλέπεις, μετά τον θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη είναι πολλές και ειδικά για την οικογένειά της.
Ο Κάρολος ανακηρύχθηκε Βασιλιάς, ο πρίγκιπας William κληρονόμησε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ η Kate Middleton έχει πλέον τους τίτλους της Δούκισσας της Κορνουάλης και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που κατέχει τον τίτλο μετά την πριγκίπισσα Diana. Μετά από μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, λοιπόν, η 40χρονη Kate θέλησε να κάνει μια ανανέωση στην εικόνα της κι έτσι υιοθέτησε ένα νέο χρώμα μαλλιών.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ επέλεγε το ίδιο βερνίκι νυχιών για 33 ολόκληρα χρόνια
Το hair makeover της Kate Middleton ως νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας
Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry, μαζί με τις συζύγους τους, Kate Middleton και Meghan Markle, εμφανίστηκαν ενωμένοι μετά από πολύ καιρό έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και λίγη ώρα μετά την άνοδο του γιου της, βασιλιά Καρόλου Γ’, στον θρόνο.

Εκεί, λοιπόν, η Kate – και με αφορμή την πρώτη επίσημη έξοδό της ως πριγκίπισσα της Ουαλίας- εθεάθη με νέο χρώμα στα μαλλιά. Σύμφωνα με την DailyMail, η Kate Middleton άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της προσθέτοντας στο καστανό της μικρές ξανθές ανταύγειες, που έκαναν πιο γλυκό το πρόσωπό της. Αν παρακολουθείς την Kate θα ξέρεις, άλλωστε, ότι ποτέ δεν κάνει ακραίες αλλαγές στα μαλλιά της. Πάντα επιλέγει να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss