Η Kendall με 00s mini τζιν φούστα και t-shirt- Βρήκαμε τις 5 καλύτερες για να αντιγράψεις το look

Το Mall look επιστρέφει και εμείς σου θυμίζουμε όλο το vibe.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Kendall Jenner βρέθηκε σε ένα ροντέο, για να προωθήσει την 818 Tequila, ένα brand τεκίλας που δημιούργησε η ίδια. Εκεί φωτογραφήθηκε με το απόλυτο Y2K look και μας έφερε μνήμες από το Mall look που τόσο έπαιζε στην εφηβεία μας. Αν δεν είσαι τη γενιάς μας, τότε θεώρησε το παρακάτω άρθρο ως ένα μικρό μάθημα αμερικάνικης μόδας.

Στις αρχές του 2000, μέχρι και το 2008 περίπου, η μόδα πέρναγε μία φάση αμερικανοποιήσης, και ότι πιο cool εκέινη την περίοδο για τις ηλικίες 15 και άνω ήταν να συχνάζεις στο Mall, το εμπορικό κέντρο δηλαδή της περιοχής σου, όπου έβλεπες σινεμά, έτρωγες burgers και έκανες shopping μαζί με τους φίλους και συμμαθητές σου. Εκεί γινόντουσαν όλα και τα Mall brands, βλέπε Polo Ralph Lauren, Abercrombie & Fitch και Guess, ήταν πιο cool από ποτέ. Ρίξε μια ματιά στο «Mean Girls» του 2004 και θα καταλάβεις το vibe.

Μέσα, λοιπόν, στην όλη επιστροφή των Y2K trends ήταν φυσικό να ξαναδούμε και το στυλ του εμπορικού, αφού ήταν ένα από τα αγαπημένα μας και μας βάζει αμέσως σε νοσταλγική διάθεση. Και η Kendall το φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο. Συνδύασε μία micro mini τζιν φούστα, σε ανοιχτή denim απόχρωση με ένα t-shirt που μας έφερε στο μυαλό μνήμες Carrie Bradshaw.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss