Η Μάντσεστερ Σίτι ‘δένει’ τον Φόντεν μέχρι το 2028 με μυθικό συμβόλαιο

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Φιλ Φόντεν @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία με τον Φιλ Φόντεν για να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να γίνεται ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των “πολιτών” πίσω από τους Χάλαντ και Ντε Μπρόινε.

Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φιλ Φόντεν μέχρι το 2028, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία με το football insider, κάνοντάς τον έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στο γαλάζιο ρόστερ.

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός συμφώνησε να λάβει περίπου 85 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιό του, ενώ οι μηνιαίες απολαβές του θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, μιας και η συμφωνία είναι στο τραπέζι.

Με το νέο συμβόλαιο ο Φόντεν θα έχει “μπροστά του” σε απολαβές μόνο τους Έρλινγκ Χάλαντ και Κέβιν Ντε Μπρόινε. Τη φετινή σεζόν έχει “γράψει” ήδη 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρία γκολ και δύο ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της Σίτι έχει από 48 γκολ και 35 ασίστ σε 179 συμμετοχές.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss