Η maxi φούστα είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού – 5 τρόποι να τη φορέσεις

Η maxi φούστα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα items που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι την προτιμάμε όλες κάπως περισσότερο.
Θα σου μιλήσω για εμένα! Όντας λίγο ρομαντική ψυχή, πάντα παίρνω την αγαπημένη μου, maxi φούστα στις καλοκαιρινές μου διακοπές στο νησί, μιας και περιμένω πώς και πώς να τη φορέσω στη βραδινή μου έξοδο, για να δημιουργεί το «απαλό» αεράκι αυτή την ελαφριά κίνηση στη φούστα μου.

Style queen: 4 τρόποι που μπορείς να δέσεις το παρεό σου για να το φοράς και στην πόλη
Αν λοιπόν σου αρέσουν και εσένα οι maxi φούστες σού έχω 5 τρόπους για το πώς μπορείς να τη συνδυάσεις για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις για τις βραδινές σου εξόδους αλλά… και τις πρωινές!
Ποια λέμε maxi φούστα 
Η μάξι φούστα είναι κατά κύριο λόγο μακριά και πέφτει μέχρι το μέσο της γάμπας ή τον αστράγαλο. Οι maxi φούστες μπορεί να είναι φαρδιές ή στενές και κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα, μοτίβα και υλικά.

Μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου maxi φούστα με σκίσιμο, σε ένα ραντεβού με ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουριά που αγκαλιάζουν τον αστράγαλό σου ή να συνδυάσεις μια πλισέ maxi φούστα με sneakers και ένα μονόχρωμο t-shirt για μια άνετη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Crop tops, tanks tops ή camisol; 

@sonnyyyxo styling my maxi skirts pt.1???#fashioninspo #fashion #meshki #summerfashion #outfitinspo ♬ MAMMA MIA SCENE 5 – Owen Kelley

Τα στενά crop tops, τα tank tops ή τα camis συνδυάζονται υπέροχα με τις μακριές φούστες. Βάλε ένα απλό crop top με μια ψηλόμεση μακριά φο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss