Η μεγάλη αναβάθμιση του Samsung Galaxy Watch 5 έναντι του Watch 4 επιβεβαιώθηκε από το FFC

Φυσικά, δεν υπάρχουν πολλές πηγές εσωτερικών πληροφοριών για συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει πιο αξιόπιστες από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών. Ενώ τα νεότερα έγγραφα πιστοποίησης της FCC (πρώτη αναφορά από το 9to5Google) φαίνεται να ορίζουν μια δέσμη λεπτομερειών για τρία προϊόντα Samsung που φέρουν τους αριθμούς μοντέλου SM-R900, SM-R910 και SM-R920, μόνο ένα από αυτά θα μπορούσε ποτέ να περιγραφεί ως αυτό με το περισσότερο ενδιαφέρον.

Τα έξυπνα ρολόγια χρειάζονται επίσης γρήγορη φόρτιση
65W. 120W. 150 W. 200W. Ακόμη και χωρίς κανένα απολύτως πλαίσιο, αυτοί οι αριθμοί είναι πιθανό να χτυπήσουν ένα καμπανάκι για πολλούς χρήστες τηλεφώνων Android αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, ενώ (ορισμένοι) κατασκευαστές κινητών έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουν πρώτα σε ορόσημο γρήγορης φόρτισης, κάνοντας πολύ φασαρία για κάθε νέο επίτευγμα, οι περισσότεροι πωλητές έξυπνων ρολογιών δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται να προωθήσουν το συγκεκριμένο πεδίο της συγκεκριμένης αγοράς.

Πολλές από τις ίδιες εταιρείες εμπλέκονται φυσικά και στους δύο κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της Samsung. Με το Galaxy S22 Ultra αρκετά βήματα πίσω από τον ανταγωνισμό σε ταχύτητες φόρτισης έως και 45 watt, είμαστε σχεδόν έκπληκτοι όταν βλέπουμε την οικογένεια Galaxy Watch 5 να επιβεβαιώνεται ότι διαθέτει τεχνολογία φόρτισης 10W.
Αυτό είναι μια ευχάριστη έκπληξη, προσέξτε, καθώς το περσινό Galaxy Watch 4 και το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss