Η Micron κατασκευάζει τη μεγαλύτερη microSD κάρτα στον κόσμο με χωρητικότητα 1.5TB

Η Micron ανακοίνωσε ότι δημιούργησε την κάρτα microSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κόσμο, η οποία φτάνει το εξωφρενικό 1.5 TB. Η κάρτα έχει την ονομασία i400 και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε βιομηχανικά συστήματα ασφαλείας βίντεο.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η κάρτα μπορεί να αποθηκεύσει στο 1.5TB έως και τέσσερις μήνες (ή 120 ημέρες) βίντεο ασφαλείας τοπικά και εξαλείφει την ανάγκη συνεχούς μεταφόρτωσης του υλικού αυτού στο cloud για αποθήκευση, μια κατάσταση που σύμφωνα με την Micron “καταβροχθίζει” το bandwidth και αυξάνει τα λειτουργικά έξοδα.
Η κάρτα απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μειώσουν τα έξοδα στο bandwidth, καθώς και σε επιχειρήσεις που εργάζονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, όπως φορτηγά πλοία ή πετρελαιοπηγές, οι οποίες έχουν περιορισμένη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο. Αντί να χρειάζεται να ανεβάζουν συνεχώς υλικό, το i400 τους επιτρέπει να ανεβάζουν μόνο περιοδικά το υλικό στο cloud για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και να χρησιμοποιούν τη νέα κάρτα microSD ως κύριο αποθηκευτικό χώρο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Η  i400 microSD κάρτα όχι μόνο μπορεί να αποθηκεύσει βίντεο έως και τεσσάρων μηνών, αλλά έχει επίσης πιστοποιηθεί μετά από δοκιμές ότι μπορεί να αντέξει συνεχή, 24ωρη εγγραφή καθημερινά για πέντε συνεχόμενα χρόνια. Η Micron αναφέρει ότι σε αντίθεση με τις περισσότερες microSD κάρτες που διατίθενται στο εμπόριο και οι οποίες έχουν περι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss