Η Microsoft λανσάρει νέα premium εφαρμογή ασφαλείας για συσκευές Android και iOS

Υπάρχει ένα σωρό δυνατότητες που προσφέρει το Microsoft Defender αμέσως, αλλά εξαρτάται από τον καθένα να αποφασίσει εάν είναι καλύτερο από άλλες λύσεις ασφαλείας εκεί έξω. Η νέα εφαρμογή Defender προσφέρει προστασία από κακόβουλο λογισμικό, συνεχείς σαρώσεις προστασίας από ιούς για τυχόν επιβλαβείς εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στο τηλέφωνό σας, καθώς και νέες εφαρμογές.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορείτε να ελέγχετε τι σαρώνει η εφαρμογή επισημαίνοντας αξιόπιστες εφαρμογές και αρχεία που πιστεύετε ότι είναι ασφαλή. Φυσικά, το Microsoft Defender είναι επίσης σε θέση να παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και συμβουλές ασφαλείας σε πολλές συσκευές.
Λάβετε υπόψη σας ωστόσο ότι εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS, δεν θα επωφεληθείτε από ορισμένες από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο Android, όπως η προστασία από ιούς. Από τη θετική πλευρά, οι χρήστες iOS αποκτούν μια νέα δυνατότητα που θα πρέπει να αποτρέψει το ηλεκτρονικό ψάρεμα ιστού.

Η νέα εφαρμογή Microsoft Defender απευθύνεται σε ιδιώτες και διαθέτει έναν πίνακα εργαλείων όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται την προστασία ασφαλείας τους και να προβάλλουν τις προστασίες ασφαλείας σε ένα μόνο μέρος. Το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή απαιτεί μια οικογενειακή ή προσωπική συνδρομή Microsoft 365 για χρήση, αλλά αν έχετε ήδη μια συνδρομή, μπορείτε να κάνετε λήψη του Microsoft Defender α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss