Η Microsoft θα αποσύρει επιτέλους τον Internet Explorer

Η υποστήριξη για την τελική έκδοση, του Internet Explorer 11, διατηρήθηκε, παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη μετακομίσει αλλού. Τερματίζοντας την υποστήριξη, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορούν πλέον σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Σύμφωνα με το Statcounter, μόλις το 0,45 τοις εκατό των χρηστών του Διαδικτύου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου που εξηγούσε την απόφαση πέρυσι, ο Sean Lyndersay, διευθυντής προγράμματος ομάδας συνεργατών για τον Microsoft Edge, έγραψε: «Τον τελευταίο χρόνο, μπορεί να έχετε παρατηρήσει την απομάκρυνσή μας από την υποστήριξη του Internet Explorer (IE), όπως μια ανακοίνωση του τέλος της υποστήριξης IE από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Microsoft 365.
{loadposition google-ads
«Σήμερα, βρισκόμαστε στο επόμενο στάδιο αυτού του ταξιδιού: ανακοινώνουμε ότι το μέλλον του Internet Explorer στα Windows 10 βρίσκεται στον Microsoft Edge.
“Ο Microsoft Edge όχι μόνο είναι μια ταχύτερη, πιο ασφαλής και πιο σύγχρονη εμπειρία περιήγησης από τον Internet Explorer, αλλά είναι επίσης σε θέση να αντιμετωπίσει ένα βασικό πρόβλημα: τη συμβατότητα για παλαιότερους ιστότοπους και εφαρμογές παλαιού τύπου.”
Η εταιρεία είχε ήδη ανοίξει το δρόμο για την κατάργηση του Internet Explorer, τερματίζοντας την υποστήριξή του στην εφαρμογή web Microsoft Teams το 2020. Ευτυχώς, ο Edge προσφέρει μια λειτουργία IE για τους χρήστες να βλέπουν ιστοσελίδες με παλιότερη ημ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss