I Miss My Bar: Η ψηφιακή πλατφόρμα που φέρνει το μπαρ στο σπίτι σου

Αυτές τις μέρες που τα μπαρ και τα εστιατόρια είναι κλειστά, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο σπίτι μας. Με το I Miss My Bar μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα για το προσωπικό, εικονικό σας μπαρ!

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα μινιμαλιστικής μορφής, η οποία σχεδιάστηκε για λογαριασμό ενός μεξικάνικου μπαρ, ονόματι Maverick. Το project ανήκει σε δύο εταιρείες, τις Lagom και Tandem, οι οποίες εδρεύουν στο San Pedro Garza García του Μεξικού.

Βάλτε ήχο και μουσική

Η ιστοσελίδα εμπεριέχει επτά ηχητικά εφέ, σχεδιασμένα να αναπαράγουν την ατμόσφαιρα ενός μπαρ.

  • «Bartender Working» (ο μπάρμαν/η μπαργούμαν ετοιμάζει ποτά)
  • «People Talking» (οι θαμώνες συνομιλούν στα γύρω τραπέζια)
  • «Full Room» (η λεγόμενη βαβούρα!)
  • «Rain on Window” (ο ήχος της βροχής στο τζάμι)
  • “Night Ambience” (ο ήχος της νύχτας)
  • “Serving Drinks” (σερβίροντας ποτά)
  • “Street Ambience” (ο θόρυβος της πόλης)

Μέσα από αυτήν την εμπειρία προσομοίωσης οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να επιλέξουν ποια εφέ να παίζουν ταυτόχρονα, αλλά και να ρυθμίσουν την έντασή τους.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, οι χρήστες μπορούν να παίξουν αγαπημένες μουσικές, επιλέγοντας κομμάτια από την ενσωματωμένη λίστα αναπαραγωγής, η οποία ανανεώνεται εβδομαδιαία από το Maverick. Τη λίστα του I Miss My Bar μπορείτε να βρείτε εδώ.

«Σε όλους μας λείπουν τα μπαρ, το να βγαίνεις με φίλους, να συζητάς πίνοντας Gin & Tonic, να γνωρίζεις κόσμο… Παρόλο που αυτά δεν θα αντικατασταθούν ποτέ, στο Maverick φτιάξαμε αυτό το σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο για να σας κρατήσουμε παρέα, μέχρι αυτή η φοβερή πανδημία, η οποία επηρεάζει βαθιά τη βιομηχανία μας σε όλο τον κόσμο, επιτέλους περάσει και μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά με ασφάλεια», δηλώνει το Maverick.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss