Η NASA δημιουργεί ερευνητική ομάδα για τη μελέτη των UFOs

H NASA έκανε πρόσφατα γνωστό ότι θα συγκροτήσει μία ομάδα από ανεξάρτητους ερευνητές το Φθινόπωρο για να μελετήσει τις παρατηρήσεις αγνώστων εναέριων φαινομένων ή UAPs που αποτελεί τον ενημερωμένο όρο για τα UFOs.

Η Εθνική Διοίκηση Αεροναυπηγικής και Διαστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζει να μελετήσει αυτές τις θεάσεις υπό επιστημονική προοπτική ωστόσο επεσήμανε ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα UAPs είναι εξωγήινης προέλευσης».
Η ομάδα μελέτης, με επικεφαλής τον αστροφυσικό David Spergel υπό τη Διεύθυνση Επιστημονικών Αποστολών (Science Mission Directorate) της NASA θα προσπαθήσει να προσδιορίσει τα δεδομένα που υπάρχουν για τα UAPs αλλά και να προσδιορίσει τρόπους για να λαμβάνει δεδομένα για UAPs στο μέλλον. Η NASA σημείωσε ότι οι περιορισμοί στις παρατηρήσεις καθιστούν δύσκολη υπόθεση να καταλήξουμε σε λογικά συμπεράσματα όσον αφορά την προέλευση των UAPs. Οι ερευνητές θα προσπαθήσουν επίσης να προσδιορίσουν με ποιον τρόπο «η NASA μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για να προωθήσει την επιστημονική κατανόηση των UAPs». Η μελέτη θα είναι δημόσια και ανοικτή σε όλους σύμφωνα με τον Thomas Zurbuchen, τον αναπληρωτή βοηθό διοικητή στη Διεύθυνση Επιστημονικών Αποστολών στη NASA.

Η NASA λέει ότι η μελέτη των παρατηρήσεων UAPs όντως ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντα της διαστημικής υπηρεσίας, παρόλο που οι εξωγήινοι είναι απίθανο να είναι εξωγήινης προέλευσης. Η διάκριση μεταξύ UAPs που προκαλούνται από φυσικά φαινόμενα ή ενδεχομένως από κάποιο είδος τεχνολογίας είναι ζωτικής σημασίας για έναν από τους λιγότερο γνωστούς στόχ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss