Η Ναταλία Γερμανού έκανε φινάλε και έδωσε την είδηση

Τελευταία εκπομπή πριν το καλοκαίρι για τη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της στο «Καλύτερα Δε Γίνεται!» από τη συχνότητα του Alpha.

Αν και όπως όλα δείχνουν, τόσο η παρουσιάστρια, όσο όμως και η εκπομπή παραμένουν στο πρόγραμμα του σταθμού, οι ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο με τη νέα σεζόν επηρεάζουν και τους συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού.

Όπως είπε η ίδια στην έναρξη της εκπομπή της Κυριακής, το φινάλε είναι μέρα συναισθηματικής φόρτισης, αφού με τη νέα σεζόν δεν θα δούμε την ίδια σύνθεση στον καναπέ του «Καλύτερα Δε Γίνεται!».

Βίντεο: Η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της εκπομπής

Καλησπερίζοντας λοιπόν το τηλεοπτικό κοινό, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως έρχονται αλλαγές στη σύνθεση της εκπομπής από τον Σεπτέμβρη. Όπως είπε, η χρονιά που πέρασε ήτα «μια σεζόν που είναι η καλύτερη και από τις 3 που περάσαμε όλοι μαζί, με τον Κώστα βασικά γιατί τα μωρά μου εδώ είναι νεοαφιχθέντα».

«Είναι μια μέρα, μέρα χαράς, αλλά και μέρα μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, γιατί του χρόνου πρώτα ο Θεός δεν θα είμαστε σε απαρτία, αλλά κρατάμε μόνο τις καλύτερες στιγμές» συνέχισε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss