Η νέα γενιά ASX της Mitsubishi στην Ευρώπη – FleetNews

Η Mitsubishi Motors Europe B.V., θυγατρική της Mitsubishi Motors στην Ευρώπη, παρουσίασε την νέα γενιά ASX για την ευρωπαϊκή αγορά σε διαδικτυακή εκδήλωση.
Το συμπαγές SUV ASX (RVR ή Outlander Sport σε ορισμένες αγορές) είναι από τα βασικά μοντέλα της Mitsubishi Motors στην Ευρώπη απο το 2010. Βασισμένο στην πλατφόρμα Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance CMF-B, το νέο ASX είναι ένα compact SUV που διαθέτει η Renault και αναπτύχθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στη Valladolid της Ισπανίας και θα διατίθεται στις εκθέσεις της Mitsubishi Motors, σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές από τον Μάρτιο του 2023.

Το νέο ASX είναι κομψό και η γραμμή του που ανεβαίνει προς τα πίσω ταιριάζει με την οροφή, προσδίδοντας στο όχημα δυναμικό στυλ. Στην εμπρόσθια όψη προστίθεται η σχεδιαστική λεπτομέρεια Dynamic Shield της Mitsubishi Motors, με στιβαρή μάσκα και το εμβληματικό λογότυπο. Επιπλέον, το κομψό αμάξωμα και τα φαρδιά πτερά τονίζουν την ισχύ του και τα σταθερά κρατήματα.
Η νέα γενιά ASX διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών κινητήρων για ποικίλες χρήσεις. Κορυφαίο της γκάμας είναι το plug-in υβριδικό (PHEV) μοντέλο με βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων, δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν εναλλάκτη-εκκινητήρα και έναν κύριο κινητήρα), αυτόματο κιβώτιο πολλαπλών λειτουργιών και μπαταρία 10,5 kWh. Το αμιγώς υβριδικό μοντέλο (HEV) διαθέτει βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, αυτόματο κιβώτιο πολλαπλών λειτουργιών και μπαταρία 1,3 kWh. Το ήπιο υβριδικό μοντέλο συνδυάζει έναν turbo άμεσου ψεκασμού 1,3 λίτρων με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss