Η νέα Spring/Summer 2023 συλλογή του οίκου Ganni είναι ένα «joyride» στην ανεμελιά του καλοκαιριού

Μια ωδή στο Y2K style αλλά και τη διάθεση των 00s.

Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης ρίχνει αυλαία σήμερα και χθες απολαύσαμε ένα show που μας θύμισε όλα τα fashion high lights της εφηβείας μας. Ο οίκος Ganni, το δημοφιλέστερο ίσως brand της Σκανδιναβίας αυτή τη στιγμή, μας χάρισε ένα θέαμα από τα middle 00s και έφερε τη χαρά της Κοπεγχάγης στο catwalk. Αυτή ήταν και η όλη ουσία του show αλλά και η σκέψη πίσω από τη νέα Spring/Summer συλλογή για το 2023.

«Ονομάσαμε τη συλλογή Joyride γιατί πραγματικά, η Κοπεγχάγη είναι το μέρος όπου βρίσκεται η καρδιά μας. Υπάρχει ένα συναίσθημα, όταν βρίσκεσαι στην πόλη το καλοκαίρι, που δεν μπορώ να το εξηγήσω αρκετά, η ενέργεια πάλλεται, σου δίνει πραγματικά τον ρυθμό. Μας έκανε να σκεφτούμε τον ρυθμό της καρδιάς μας και τον ρυθμό που βλέπετε σε ένα μόνιτορ του νοσοκομείου. Αυτή η γραμμή είναι τόσο όμορφη – είναι η ζωή. Χρησιμοποιήσαμε αυτή τη γραμμή ζωής, ως σύμβολο σε όλη τη συλλογή, κυματιστές γραμμές σε γιακάδες και τελειώματα, εμπνευσμένα από τον καρδιακό μας παλμό,» δήλωσε η Ditte Reffstrup.

Και ήταν αυτό ακριβώς που είδαμε. Χαρούμενα, νέα και φρέσκα κορίτσια, με πραγματικά όλους τους σωματότυπους, ντυμένα στα hot trends της δεκαετίας του 2000, μίας δεκαετίας που είχε πράγματι το mood που περιγράφει η Reffstrup. Η Κοπεγχάγη είναι μία πόλη που αναπαράγει αυτό το νοσταλγικό χαρακτήρα του παρελθόντος, των χρόνων της αθωότητας. Και το αίσθημα αυτό αντικατοπτρίστηκε στο catwalk με low rise παντελόνια, micro minis, parachute pants σε neon απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss