Η νέα συλλογή sneakers της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes μόλις κυκλοφόρησε

Με μότο «Βack to school, Βack to cool», μας κάνει να σκεφτόμαστε με κάποια στυλιστική νοσταλγία τα χρόνια του σχολείου.

Πάνω στην ώρα για την επιστροφή στα θρανία, στο γραφείο, στην πόλη, στην καθημερινότητα, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε με ένα instagram video εμπνευσμένο από το tiktok τα πρώτα σχέδια της νέας συλλογής παπουτσιών που υπογράφει σε συνεργασία με την Envie Shoes, μία από τις πλέον επώνυμες και καταξιωμένες εταιρίες υποδημάτων στην Ελλάδα.

Όπως κάθε σεζόν, λίγο πριν την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης κολεξιόν Mairiboo for Envie για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020, η Μαίρη κάνει ένα teaser στα #EnvieGirls με την προ-κυκλοφορία μιας capsule συλλογής αθλητικών παπουτσιών που εισβάλουν στην ντουλάπα μας για να απογειώσουν με τον φρέσκο αέρα τους τα μεταβατικά outfits της νέας εποχής.

Τέσσερα νέα δυναμικά σχέδια, που χρησιμοποιούν μια μίνιμαλ χρωματική παλέτα για να πετύχουν μάξιμουμ στυλιστικό impact, ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή των must-have #MairibooforEnvie sneakers και δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε με φορέματα, φόρμες, jeans, ακόμη και με oversized κοστούμια. Όπως πάντα τα ευφάνταστα ονόματά τους επέλεξε η μεγάλη online παρέα που περιμένει με ανυπομονησία κάθε νέα κυκλοφορία από την Μαίρη Συνατσάκη και την Envie Shoes.

Τα chunky ολόλευκα BALADEUR είναι η εξέλιξη των περυσινών White Walkers και ονομάστηκαν έτσι γιατί το ουδέτερο χρώμα, η μοντέρνα φόρμα με την έντονη σόλα και η εξαιρετική άνεση που τα χαρακτηρίζει, σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: ότι μπορούν να φορεθούν όλη μέρα (φυσικά και όλη νύχτα!) με κάθε μας look.
Mairiboo for Envie Sneakers FW2020 μair MAX black
Τα air MAX, σε total white ή total black, φέρουν στα πλαϊνά ένα μοτίβο κεραυνού εμπνευσμένο από το αρχικό Μ του ονόματος της Μαίρης και για πρώτη φορά βγαίνουν σε έως και νούμερο 42 ενθουσιάζοντας ακόμη περισσότερα #EnvieGirls.
Mairiboo for Envie Sneakers FW2020 ALEXIA
Τα too-cool-for-school ALEXIA (ναι, από την τραγουδίστρια της 80s επιτυχίας Άσπρο-Μαύρο!) είναι ίσως τα πιο επιβλητικά, χάρη στην πάντα εντυπωσιακή αντίθεση άσπρου-μαύρου και την βέλκρο λεπτομέρεια στο πίσω μέρος για έξτρα streetstyle attitude.
Mairiboo for Envie Sneakers FW2020 ΣΚΡΙΤΣ ΣΚΡΑΤΣ
Κι αν όντως σας ενθουσιάζει η ιδέα της αναβίωσης της 80s μανίας με τα βέλκρο, την καρδιά σας θα κερδίσουν σίγουρα τα ΣΚΡΙΤΣ ΣΚΡΑΤΣ. Μια παραλλαγή των Boobastic χωρίς κορδόνια που κλείνει νοσταλγικά το μάτι στην εμμονή των παιδικών μας χρόνων.
Mairiboo for Envie Sneakers FW2020 BOOBASTIC
Εκτός από τα 4 νέα σχέδια, όμως, επανέρχεται και το best-seller της άνοιξης, το BOOBASTIC, σε ανανεωμένο φθινοπωρινό χρωματικό συνδυασμό λευκού, γκρι, ροζ και denim.

Και αυτά είναι μόνο ένα preview της ολοκληρωμένης Mairiboo for Envie FW2020 συλλογής που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Stay tuned!

Ιnfo: Όλα τα νέα entries στη συλλογή των sneakers -αλλά και τα best sellers των προηγούμενων σεζόν- είναι ήδη διαθέσιμα στο www.EnvieShoes.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss