Η νέα ταινία Karate Kid δε θα έχει καμία σχέση με το Cobra Kai – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά Cobra Kai είχε την πέμπτη σεζόν για την οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας, ΧΩΡΙΣ spoilers και ετοιμάζεται για την έκτη. Ωστόσο κι επίσημα πλέον υπάρχει νέα ταινία Karate Kid που θα γίνει από την Sony.

Τομόνο που έχει ανακοινωθεί είναι πως θα βγει μέσα στο 2024, χωρίς να προσδιορίζεται κάτι παραπάνω,  ωστόσο δεν θα συνδέεται με το Cobra Kai και μιλάμε για κάτι καινούργιο. Θα υπάρχει μια διαφορετική ιστορία, μιας και ο συνδημιουργός του Cobra Kai, Jon Hurwitz δε θα έχει καμία συμμετοχή στο project, όπως και το ίδιο με τους ηθοποιούς της σειράς, όπως ανέφερε.
Να αναφέρουμε πως πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί πως θα αφορά έναν 17χρονο, ο οποίος θα μιλάει Αγγλικά και Μανδαρινικά, ενώ θα αποκαλείται Li και θα ζει στο Brooklyn και θα είναι εκπαιδευτής. Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, αλλά σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν τότε, θα ασχολείται με μια τραγωδία που συνέβη και συνδέει τον πρωταγωνιστή με την μητέρα του. Αλλά περιμένουμε περισσότερα και κυρίως κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss