Η νέα ταινία που θα γυριστεί και στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η νέα ταινία που θα γυριστεί μεταξύ άλλων στην Ελλάδα είναι το Billy Wilder & Me: που εστιάζει στο βιβλίο Jonathan Coe, ‘Mr Wilder & Me και θα είναι σε σκηνοθεσία του Stephen Frears και σενάριο του Christopher Hampton.

Ο Christoph Waltz θα υποδυθεί τον θρύλο του Χόλιγουντ και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023 στην Ελλάδα, το Μόναχο και το Παρίσι. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το καλοκαίρι του 1977, μια νεαρή γυναίκα ξεκινά να εργάζεται για τον διάσημο σκηνοθέτη Μπίλι Γουάιλντερ και τον σεναριογράφο του Ιζ Ντάιαμοντ στα γυρίσματα της ταινίας «Fedora» σε ένα ελληνικό νησί. Στη συνέχεια ακολουθεί τον Γουάιλντερ στη Γερμανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας και εκεί θα βρεθεί να μοιράζεται μαζί του ένα ταξίδι μνήμης στην καρδιά της οικογενειακής του ιστορίας.
Ο Christopher Hampton τόνισε ότι: «Το υπέροχο μυθιστόρημα του Τζόναθαν Κόου έδωσε την κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μου για έναν από τους αδιαμφισβήτητους γίγαντες της ιστορίας του κινηματογράφου».
Συμπαραγωγοί της ταινίας είναι οι Ράινχαρντ Μπρούντιγκ και Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023 στην Ελλάδα, το Μόναχο και το Παρίσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety.
Πηγή: ΑΠΕ

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss