Η νέα ταινία του Bradley Cooper θα κάνει την διαφορά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

To Star Is Born, που σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ πήγε για Oscar και τώρα ξανα ο Bradley Cooper είναι πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης στην ταινία Maestro (που αρχικά είχε τίτλο Bernstein) και είναι με διαφορά ό,τι πιο φιλόδοξο έχει κάνει.

Στο podcast «SmartLess» των Jason Bateman, Sean Hayes, Will Arnett, ο σκηνοθέτης ανέφερε πως δε θα δούμε την ταινία πριν το φθινόπωρο του 2023 και πως είναι με διαφορά το πιο μεγαλόπνοο project που έχει κάνει. Έχει μάλιστα και μια επική σκηνή στον Καθεδρικό Ναό του Εϊλι, έναν από τους πιο επιβλητικούς στον κόσμο, όπου έπαιξαν ζωντανά διευθύνοντάς μια χορωδία 180 ατόμων μαζί με μια ορχήστρα που διαθέτει 74 μέλη.
Η ταινία είναι βιογραφική και ασχολείται με την καριέρα και την ζωή του Οσκαρικού συνθέτη, ενώ παράλληλα εστιάζει στο γάμο του με την Φελίσια Moντελέγκρε μέσα από διάφορες καταστάσεις που τον σημάδεψαν.
Παραγωγοί είναι οι Steven Spielberg, Martin Scorsese και ο Todd Phillips (συνεργάστηκαν μαζί με τον ηθοποιό ως παραγωγοί και στο Joker), ενώ ο Bradley Cooper εκτός των προαναφερθέντων συνυπογράφει το σενάριο, μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Josh Singer. Μαζί του παίζουν οι Carey Mulligan, Jeremy Strong.
Η παραγωγή έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για να μεταφέρει την ιστορία στην μεγάλη οθόνη από τους κληρονόμους του Bernstein Estate και τα 3 παιδιά του, με τα οποία φτιάχνουν την ιστορία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία E …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss