Η Nvidia παρουσιάζει το DLSS 3, τη νέα έκδοση της εντυπωσιακής τεχνολογίας upscaling

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης των νέων RTX 4090 και RTX 4080, η Nvidia έδωσε μια πρώιμη ματιά στην τρίτη έκδοση της τεχνολογίας της Deep Learning Super Sampling (DLSS).

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nvidia, Jensen Huang, δηλώνει ότι το DLSS 3 μπορεί να αυξήσει την απόδοση ενός παιχνιδιού έως και τέσσερις φορές σε σύγκριση με την απλή απόδοση σε εγγενή ανάλυση.
Η Nvidia αναφέρει ότι περισσότερα από 35 παιχνίδια και εφαρμογές ενσωματώνουν ήδη την τεχνολογία, ενώ τα πρώτα παιχνίδια αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Αναμενόμενα, το DLSS 3 θα υποστηρίζεται αποκλειστικά στις τελευταίες GPU της σειράς RTX 40.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον demo, η Nvidia έδειξε πώς το DLSS 3 μπόρεσε να αυξήσει τα frames του Cyberpunk 2077 από 20-30 σε 100 περίπου. Με την προηγούμενη έκδοση της τεχνολογίας (DLSS 2), η απόδοση αυξήθηκε στα 60fps. Σε μια δεύτερη επίδειξη, το Microsoft Flight Simulator είδε τα frames του να αυξάνονται από 50-55 σε περισσότερα από 100 με το DLSS 3. Ωστόσο, οι ακριβείς ρυθμίσεις γραφικών ή οι αναλύσεις αυτών των demo δεν αναφέρθηκαν λεπτομερώς.

Το DLSS έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερες επιδόσεις από τα παιχνίδια όταν αυτά στηρίζονται σε κάρτες γραφικών της Nvidia. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα frames στην ίδια ανάλυση ή η εμφάνιση υψηλότερων αναλύσεων χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση. Η …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss