Η OnePlus αποκαλύπτει επίσημα πότε θα παρουσιάσει το OnePlus 10T

Η συσκευή θα ανακοινωθεί στη Νέα Υόρκη στις 10 π.μ. EDT | 3 μ.μ. BST ή αλλιώς 5μ.μ. σε ώρα Ελλάδας. Το OnePlus 10T από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα υποτίθεται ότι έρχεται με μια επίπεδη οθόνη OLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, καθώς και τον τελευταίο Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, το οποίο υποδηλώνει εξαιρετική απόδοση μέσα στο OnePlus 10T.

Θα υπάρχει έως και 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και μια μεγάλη μπαταρία 4.800 mAh με σούπερ γρήγορη υποστήριξη φόρτισης 150 W.
Όσον αφορά την κάμερα, εξετάζουμε τη ρύθμιση διπλής κάμερας, μια μικρή υποβάθμιση από τη ρύθμιση τριπλής κάμερας του OnePlus 10 Pro. Οι εν λόγω κάμερες θα είναι κάμερες 50MP wide και 8MP εξαιρετικά ευρεία κάμερα, ίσως συνδυασμένες με κάμερα macro 2MP, πιθανώς να υπάρχει και η επωνυμία Hasselblad που θα τις συνοδεύει.

August 3, the next step of our evolution.You’re invited to #EvolveBeyondSpeed with the #OnePlus10T 5G.
— OnePlus (@oneplus) July 20, 2022
Μέχρι στιγμής, έχουμε ακούσει μόνο φήμες για την ειδική τιμή του τηλεφώνου για την Κίνα, η οποία θα μπορούσε να ξεκινά από 3.000 γιουάν (περίπου 467 $) και 4.000 γιουάν (περίπου 596 $). Το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο σε Λευκό, Μαύρο και Πράσινο Μέντας και πιθανώς όλες οι εκδόσεις θα χρησιμοποιούν το ανάγλυφο sandstone που φαίνεται στο βίντεο teaser.

Υπό την προϋπόθεση ότι η OnePlus ακολουθήσει αυτήν τη στρατηγική τιμολόγησης, το OnePlus 10T θα μπορούσε να τιμο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss